sirokidinopark.hu / Referenciák

Attila Fehér

Siroki Dínópark lenyűgöző élményt kínál a dinoszauruszok iránt érdeklődők számára, lenyűgözően kialakított bemutatókkal és interaktív lehetőségekkel, ideális családi kiránduláshoz.

Ágnes Both

Kellemes, árnyas hely. Gyerekek élvezték nagyon. A kissé nehézkes terep miatt mindenképpen sportcipő ajánlott . Az ugráló várnak, gokartnak, sakknak szinten nagy sikere volt.

Balazs CZEISEL

Nagyon jó park minőségi időtöltéshez a családdal ;) Nagyon ajánlom!

Ildikó Molnár

Nagyon jól éreztük magunkat!
Játszótér
Szuper

Mosdók
Tiszta

Beáta Nagy

Kellemes idotoktes az egesz csaladnak, a dinok az arnyas fak alatt vannak.

Anett Sárai

Szép környezet és érdekes látnivalók. A gyerek több órán keresztül jól érezhetik itt magukat és a szülők sem unatkozhatnak.

Zsuzsanna Darabiné Molnár

Több fajta élethű dinoszaurusz, szép és élethű. Az ugrálóvárak külön öröm volt a gyerekeknek.

Evelin Percze

Nagyon jó hely egy kis családi kikapcsolódásra. Kislányunk imádja a dínókat nagy élmény volt számára a sok féle interaktív dinó látványa.

Vad Attila

Meglepően sok dinoszaurusz van, a terep kicsit meredek, de jól éreztük magunkat, a gyerekek számára is érdekes volt!

Zubor Attila

Nagyon élvezték a gyerekek, a kisfiam háromszor is hajókázott, a legkissebb pedig utánozta a dínóhangokat a babakocsiból.

Ágnes Dalanics

Egy fantasztikus délelőttöt töltöttünk el itt a 2,5 éves kisfiùnkkal. Igaz számára az ugrálòvár nagyobb sikert aratott, mint a dìnòk. A terep viszonyok a dìnòk között kicsit nehézkes a kisebb gyerekek számára.Sok program van a gyerkőcöknek. Pozitív, hogy van mosdó, szappannal és wc papír is!

Levente Török

Kellemes, nyugodt környezet a parkon belül ingyen használható ugrálóvárak, és egyéb játékok. Minden kisgyermekes családnak ajánlom.

Dóra Blazsekné Kasuba

Nagyon szuper élményeket szereztünk itt! A család apraja nagyja talál szórakoztató programot!!!

Füvesi Anita Sàrköziné

Jól éreztük magunkat. Nagyon kedves a személyzet. Jók a kiegészítő játékok.

Péter Csehi

20 - 30 perc alatt vegignezheto a dinó kiállítás része, de jo

Eszter Csapóné

Nagyon szép helyen van, kicsiknek és nagyoknak is élmény! A játszóparkban nagyon sok játék közül lehet válogatni, jót szorakoztunk!

Bernadett Fraknóy-Németh

Szép természeti környezetben, érdekes dinók a domboldalon. (Többen mozognak, és hangot is adnak.)
Vannak játékok (pl. ugrálóvár, vízibicikli tollas, ping-pong). Kellemes kilátás, árnyas fák, padok a megfáradt szülőknek :).
Egész napos program lehet a gyerekekkel.

Bettina Németh-Horváth

3,5 valamint 5 éves gyermekünkkel látogattunk ide. Nagyon élvezték a gyerekek és mi is. A dínók nagyon élethűek. Volt amelyik megmozdult és hangot is adott. Csak ajánlani tudom. :)

Dorottya Komor

Izgalmas volt. Sok dolgot meg lehet tudni a dinoszauruszokról.

Szilvia Ácsné Holchauzer

Szép volt, jól meg vannak csinálva a dinók. Gyerekes családoknak ajánlom.

Péter Lidák

Nagyon jól éreztük magunkat,kiváló kikapcsolódást nyújt az egész családnak. Élethű dínók,amik még mozognak is,illetve sok játék van,ami teljesen leköti a gyerekeket,felnőtteket egyaránt. Mindenkinek ajánljuk! ????

János Sebők

Hangulatos,dinó park gyerekek számára tökéletes pihenő park, a játékok jó mòkák

László Gombos

Nagyon izgultunk a gyerekekkel az útvonalon!Élethű dínók mozgó és hang efektusokkal!A játék elemeket is élveztük!

Vki Vki88

Nagyon szép helyen található. A park terepe kicsit nehéz, de attól nagyon élvezhető. A dinók szép kidolgozottak bár kicsit csalódás volt, hogy sok dinó nem működött. A gyereknek külön tetszet a vízibicikli , bár a víz borzasztó piszkos volt. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat. Személyzet kedves , mosolygós.

Kosik Dóra

Kedves személyzet. A dínópark szuper, az erdőben vannak elrejtve a dínók, hangulatos nagyon.
Rengetek szabadidős játék is megtalálható (minigolf, gokart, vizidodgem, ugrálóvárak)
Nagy szélben az ugrálóvárak nem működnek, (Érkezés előtt érdemes megkérdezni)

Kitti Hlavács

A dínópark klassz létesítmény gyerekes családoknak. Kb 2-3 órát tudnak a gyerekek itt tölteni tartalmas kikapcsolódással. A 4* azért van, mert a dínókhoz nem lehet felmenni babakocsival, így a család ezen a sétán nem tud együtt lenni. Viszont a séta nem tart sokáig, így teljesen kibírható ez a kis idő. Amíg a nagyobbak dínóznak, a picivel le lehet ülni egy padnál, mert több pad is van a park területén. A legjobban az lepett meg, hogy szinte semmilyen ételt nem lehetet kapni odabent. Palackos vizet árulnak, de ételt nem találtunk, tehát érdemes vinni magunkkal valami harapni valót ha ide készülünk. A pénztárnál lévő személyzet kedves. A park területe nem nagy, de pont ideális egy kis délutáni kikapcsolódásra. Wc van, pelenkázó helység nincs. Szúnyogirtót érdemes vinni, mert megesznek a szúnyogok bent. A belépőjegyek nincsenek arányban, mert a gyerek és felnőtt jegy szinte ugyanannyiba kerül. Viszont a felnőttek kvázi kísérőnek mennek a gyerekkel, ezt tekintve olcsóbb felnőtt jegyre számítanék.

Krisztina Dunai-Izsák

Nagyszerü a park. Érdekes . A gyerekek nagyon élvezik ???? Ide többször visszajövünk.

Dávid Lopota

Remek kis hely volt, nagyon élveztük nagyon, egy kis szépség hiba az hogy nincs kajálda. De nagyon jó volt ajánlani tudom!

Edit Hatvani

Igazi gyerekparadicsom. Köszönjük és továbbisok sok látogatót kívánunk.

Szabo Edina

A gyerekeknek nagyon tetszett. Szórakoztató a kiállítás mindenhol táblákkal , hogy többet meg lehessen tudni a dínókról. Jó hogy vannak játékok, mert magát a kiállítást gyorsan körbe lehet járni, így a játékokkal még eltelik egy kis idő. De a belépő ára irreálisan magas ezért a programért, ezért csalódás volt egy kicsit. A parkoló ingyenes. A személyzet kedves és segítőkész. Babakocsival nem lehet a helyet körbejárni.